Kun olet saanut kaikki nämä ikonit, voit olla itsestäsi ylpeä :)

 

Roolit

goSupermodelin malleilla on erilaisia rooleja.


 

Admin
Admin (lyhennys englanninkielisestä sanasta administrator) on henkilö, joka pitää huolta siitä, että sivustolla on aina jotakin hauskaa meneillään: kilpailuja, kyselyitä, tapahtumia... Adminin tehtävänä on myös puuttua huonoon käytökseen sivustolla.

Moderaattorit
Moderaattorit ovat Adminin apulaisia. Heillä on moderaattoruudesta kertova ikoni mallinsa vieressä. Voit lukea lisää moderaattoreista täällä. Kun uusia moderaattoreita haetaan, siitä ilmoitetaan selkeästi sivustolla. Ei siis kannata pommittaa Adminia moderaattorihakuun liittyvillä kysymyksillä!

goSupermodel-henkilökunta
Mallit, joilla on tämä ikoni, ovat goSupermodelin henkilökuntaa (eli henkilöitä, jotka on palkattu pyörittämään goSupermodel-sivustoa). He ovat usein kiireisiä eivätkä siis ehdi olemaan linjoilla jatkuvasti.

Julkkikset
Silloin tällöin julkisuuden henkilöt tai muut tunnetut persoonat saattavat vierailla goSupermodelissa. Heidät tunnistaa tästä ikonista.

Jäsenet
Käyttäjät, jotka tukevat goSupermodelin toimintaa ostamalla jäsenyyden, saavat tällaisen ikonin. Näin kaikki näkevät, että he ovat jäseniä. Löydät lisää tietoa jäsenyydestä täältä.

Juniorisuunnittelijat
Juniorisuunnittelijat ovat erittäin lahjakkaita goSupermodelin käyttäjiä, jotka Lisa (goSupermodelin pääsuunnittelija) on palkannut avustajikseen. Löydät heidän luomuksiaan kaupoista. Uusia juniorisuunnittelijoita värvätään erityisten kilpailujen avulla. Kilpailuista ilmoitetaan aina näkyvästi sivustolla, joten tästäkään ei tarvitse lähettää viestejä Adminille!

Tukimallit
Tukimallit ovat malleja, jotka auttavat uusia goSupermodelin käyttäjiä tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Tukimalleilla on tämä ikoni tunnustuksena arvokkaasta työstä, jota he tekevät. Voit lukea lisää tukimallitoiminnasta täällä.

Testiryhmä
Ne onnekkaat käyttäjät, jotka valitaan goSupermodelin testiryhmään, saavat tämän ikonin. Testiryhmä auttaa uusien goSupermodel-toimintojen kehittämisessä. Testiryhmän kasaa Admin.

GoSTAR
GoSTARat ovat goSupermodelin julkkiksia. goSupermodelin henkilökunta valitsee, kenelle he antavat GoSTAR-statuksen sen perusteella, kuka on saavuttanut jotain upeaa goSupermodelissa.


 

Käyttäjän tila

Chatissa
Jos näet tämän ikonin mallin vieressä, se tarkoittaa sitä, että malli on parhaillaan chatissa.

Verkossa
Tämä ikoni kertoo, että malli on kirjautuneena sisään goSupermodeliin.


 

Mallitasot

Eri mallitasot, jotka voit saavuttaa goSupermodelissa, on merkitty seuraavin ikonein. Voit lukea lisää mallitasoista täällä.


 

Tulokas

Kuvastomalli

Mainosmalli

Huippumalli

Supermalli

SupermalliPronssi

SupermalliHopeaSilver

SupermalliKulta

SupermalliPlatina

SupermalliTimantti


 

Keskustelufoorumi

Keskustelufoorumin aihe on joskus merkitty joillakin seuraavista ikoneista. Ne määrittävät aiheen tämänhetkisen tilan.


 

Pysyvä
Tärkeät keskusteluaiheet on merkitty tällä ikonilla. Se tarkoittaa, että aihe pysyy tietyn keskustelualueen keskustelujen kärjessä.

Lukittu
Aihe voidaan useista syistä johtuen lukita. Sekä moderaattorit että Admin voivat lukita aiheita. Lukitsemisen jälkeen kyseistä keskustelua ei voi enää jatkaa.

Täynnä
Keskusteluaiheeseen voi kirjoittaa vain tietyn määrän vastauksia. Kun vastauksia on maksimimäärä, tämä ikoni ilmestyy aiheen viereen kertomaan, ettei kyseisen otsikon alle voi enää kirjoittaa.


 

Kerhot

Seuraavat ikonit ovat vain kerhojen sisällä. Ne ilmaisevat, mikä rooli malleilla on kussakin kerhoissa. Löydät lisätietoa kerhoista täältä.


 

Omistaja

Pääjohtaja

Johtaja

Jäsen


 

goViestit

Alla näet ikonit, joita käytetään erilaisissa goSupermodelin lähettämissä goViesteissä. Ensimmäinen ikoni kertoo, ettet ole avannut viestiä. Toinen ikoni on puolestaan sen merkki, että viesti on avattu.


 

Tavallinen viesti
Ikoni tarkoittaa tavallista viestiä ja on yleensä toisilta malleilta saamiesi viestien yhteydessä. Jos vastaat tavalliseen goViestiin, ikoni vaihtuu kolmanteen yllä olevista.

Lahjat
goViestit, jotka sisältävät lahjan toiselta mallilta, on merkitty tällä ikonilla. Saat lahjan, kun olet lukenut viestin.

Halaukset
Jos sinulla on onnea ja saat halauksen toiselta mallilta, goViestissä on sydänikoni.

Ystäväpyynnöt
Jos toinen malli pyytää sinua ystäväksi tai bestikseksi, goViestissä on tämä ikoni.

Jäsenyys
goViestit goSupermodelin jäsenyydestä (jos sinulla on sellainen) on merkitty tällä ikonilla. Lisää tietoa jäsenyydestä löytyy täältä.

goSupermodel-viesti
Tämä ikoni kertoo, että goViestin on lähettänyt goSupermodel tai sivustolla vieraileva julkisuuden henkilö.